Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Modra napisał:
Ja mysle ze ten janek co robi za optymusa ma wrodzone kompleksy jak jakis zydek z telawiwu co nie moze chodzic na dziewczyny. Fuj i fuj. Spsdaj do polszy janek

Mialas szanse wyjsc z lekkimi obrazeniami-wystarczylo milczec

Widac, ze nie zrozumialas poprzedniego posta, choc nawet tego nie wymagalem. Sugerowanie, ze w jakimkolwiek momencie myslalas piszac te posty jest co namniej niestosowne. Chaos polaczony z brakiem chronologii i nawiazywanie w kazdym poscie do dziewczyn , podrywu badz sexu jest dosc zenujacy.
NA oddzielny komentarz zasluguje to rasistowskie zdrobnienie ktorym poslugujesz sie w odniesieniu do wyznawcy religii.
Zapewne raizm wyssalas z mlekiem matki w swojej rodzinnej wsi, bo dalsza czesc posta sugeruje, ze nie masz pojecia o ich zwyczajach.

Wysylanie mnie do jak sie wyrazilas "polszy" jest najbardziej zalosne - swiadczy jedynie o braku kontaktu z rzeczywistoscia. Zapewne wydaje ci sie w majakch -podczas mycia podlog badz wycierania kibki- iz jestes Izabela I Kastylijska, wydaje sie jednak, ze jestes jedynie popychadlem od mopa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Jasiu...dlugo szukales w ksiazkach slow? O mnie nie wiesz nic, wiec twoje gdybanie + teorie spiskowe zostaw dla chetnych na czytanie twoich wypracowan plodzonych spracowanymi rekami. Wiecej radosci, sexu i pieniedzy zycze ci z oazji swiat.
Do mlodych i pieknych oraz bogatych nalezy swiat. Ty idz juz spac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
wwooww mloda ma zadzior, ktos w koncu podsumowal forumowego wyjadacza, taka prawda ...
...taka sytuacja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Modra napisał:
Jasiu...dlugo szukales w ksiazkach slow? O mnie nie wiesz nic, wiec twoje gdybanie + teorie spiskowe zostaw dla chetnych na czytanie twoich wypracowan plodzonych spracowanymi rekami. Wiecej radosci, sexu i pieniedzy zycze ci z oazji swiat.
Do mlodych i pieknych oraz bogatych nalezy swiat. Ty idz juz spac

Zabawne jak sie pograzasz - dokladnie to samo zarzuciłaś mi. Wiem, ze konsekwencja nie jest twoja mocna strona a o logice formalej zapewne nigdy nie slyszalas. Twoja glupote mozna zapisac za pomoca wzoru, problem z opoznionymi naklada jednak pewne ograniczenia na dyskurs.

Powodzenia wsrod bogatych - bo pieka i mloda niestety nie jestes.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Ronn napisał:
wwooww mloda ma zadzior, ktos w koncu podsumowal forumowego wyjadacza, taka prawda ...
...taka sytuacja

Moze rozwiniesz te "mysl" Ronie- w ktorym miejscu zawarta jest konkluzja? Ja jej jakos nie widze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(Modra)
Wiking
Ty jasiu mi zazdroscisz i mlodosci i piekna. Kazdy glupi staruch jest do ciebie podobny. Gada duzo, malo moze i chce cos na forum udowodnic. Udowodnij cos w realu. Tutaj mozesz byc szefem jak chcesz...ale czy jestes to nie wiem. Idz do nav i popros o forse na blowjob. Moze jakas zdesperowana da sie przekupic. A teraz do lozka w piwnicy spadaj.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
opptymus napisał:
Ronn napisał:
...taka sytuacja

Moze rozwiniesz te "mysl" Ronie- w ktorym miejscu zawarta jest konkluzja? Ja jej jakos nie widze.

Co tutaj rozwijac ? napisalem to co napisalem .... Nie filozofuje specjalnie tak jak niektorzy... kilka prostych slow ciezko zrozumiec?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
Ronn napisał:
opptymus napisał:
Ronn napisał:
...taka sytuacja

Co tutaj rozwijac ? napisalem to co napisalem .... Nie filozofuje specjalnie tak jak niektorzy... kilka prostych slow ciezko zrozumiec?

Nie, gdy zawieraja jakikolwiek sens, inaczej to zasadniczy problem. Wpisujesz sie w retoryke tego portalu. Wazne by cos pisac, czy tresc ma sens jest sprawa wtorna. Na szczescie mnie nie rozczarowales.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
275 Postów
Janek Szaradek
(opptymus)
Stały Bywalec
cysiek2 napisał:
Od kiedy jestem dla ciebie Jankiem? Nie widzisz dystansu jaki nas dzieli? Nie przypominam sobie bym obcowal z jakims zagluconym osobnikiem a jezeli kontes jest zbyt rozbudowany dla twojej percepcji proponuje zabrac glos w watku o rybach.

co to jest kontes ?

czyzby ukrytu komplement dla Modrej ?
taka freudowska pomylka po turecku

Ooo naczelny sledczy z MN znalazl literowke Moze zaczne wytluszczac twoje bledy ortograficzne, bo na semantyke nie poradze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
opptymus napisał:
Ronn napisał:
opptymus napisał:
Ronn napisał:
...taka sytuacja

Nie, gdy zawieraja jakikolwiek sens, inaczej to zasadniczy problem. Wpisujesz sie w retoryke tego portalu. Wazne by cos pisac, czy tresc ma sens jest sprawa wtorna. Na szczescie mnie nie rozczarowales.

Sluchaj napisalem kilka prostych slow ktorych ty nie zrozumiesz prawdopodobnie, poniewaz ty uzywasz bardziej odjechanych, ...... konkluzja, retoryka, ksenofobizm - jak ja tez takich slow zaczne uzywac to juz sie w ogole nie dogadamy

bez odbioru...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok